Yritysbrodeeraus

Teemme brodeeraukset ja muut merkkaukset mieluiten meiltä hankittuihin tuotteisiin. Olemme toimineet alalla jo yli 15 vuotta, joten pitkän kokemuksen tuomalla osaamisella pystymme etsimään Sinulle sopivimmat tuotteet ja auttamaan kuvioinnin suunnittelussa sekä toteutuksessa niin, että lopputuloksesta tulee paras mahdollinen. Brodeeraushinnoista saat alennusta -30%, kun myös tuotteet hankitaan kauttamme.

Nopeasti toimitettavia ja hyvin brodeeraukseen sopivia tuotteita voit valita tästä. Kerää haluamasi tuotteet tarjouskoriin, lähetä se meille ja saat paluupostissa hinnan merkkauskuluineen.

Voimme toteuttaa tekstiilien merkkauksen myös kaikilla muilla yleisimmillä tavoilla (siirtokuvat ja -tekstit, sublimaatio ja silkkipaino). Tällä tavoin onnistuu nopeasti vaikka oman tekstin tai kuvan tekeminen ainoastaan yhteen paitaan, pelinumerot koko joukkueen asuihin, tms. Parhaimmillaan voit jättää meille fleecen, pipon, jonkin muun tekstiilin tai voimme valita varastostamme löytyvän tuotteen, jonka saat omalla logolla tai tekstillä kirjailtuna jopa muutaman tunnin toimitusajalla!

Voit tietysti hankkia tuotteet itse ja tuoda tai postittaa ne meille.

Jälleenmyyjille tarjoamme oman hinnaston, ota yhteyttä.